Vrei sǎ fii Europanar?

Vrei sǎ fii Europanar? Cine nu ar vrea?!

Echipa de voluntari din proiectul INSIDE RIDE a pregătit un joc în care vor fi descoperite și explorate culturi diverse. Ceea ce propunem este o după-amiază relaxată în care veți putea afla curiozități și tot felul de aspecte interesante despre culturile europene.

Jocul pregătit este un quiz interactiv cu întrebări referitoare la țările europene din care provin voluntarii găzuiți de Mirakolix în cadrul Serviciului European de Voluntariat.

Știați de exemplu de ce lituanienii aleargă cu coronițe de flori pe data de 21 iulie? Sau știați că în mediul german nu ai de ce să te bucuri de ceva ce se pronunță „gift”?  Nu e nicidecum vorba de un cadou.

Seara interculturală pregătită vă va încânta cu astfel de informații amuzante și practice, gustări delicioase din țările de proveniență ale voluntarilor și multe suprize intenaționale.

Și cel mai important e că totul este gratuit! Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți e să găsiți drumul către lăcașul Mirakolix!

CÂND? 1 decembrie 2014, ora 15:30

UNDE? Brașov, str. Constantin Brancoveanu 29, ap. 1

This entry was posted in Activitati, Activități pentru adulți, Activități pentru copii, Ateliere ludice, Ateliere ludice, Evenimente, Proiecte, Serviciul European de Voluntariat. Bookmark the permalink.